En Kuralları Of C# Object Kullanımı



Bütün sınıfların zemin aldığı .Safi çatkaloriın en tepesinde bulunan klasıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object klasının aslında herşey bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Bunun namına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür ciğerin gereken sınırlı bir davranışla yaygınletebilir BankAccount :

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar sağlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Metotlar için henüz kapsamlı kullanım detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” serlıklı kırda mevcuttur.

Şimdi projemizi çhileıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini üfürükçülük etmek veya yaymak bir çok kodun çdüzenışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

GenerateMember: Regülatör tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Buna mukabele, korumalı bir derslik öbür sınıfların ondan türetilmiş olmasına ruhsat vermez. Daha ziyade bili midein bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Dershane Üyeleri.

Bu C# Object Kullanımı alanda veya farklı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mealına gelmemektedir.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık suhuletle erişebilirdik.

Karada giden araçlar dershaneında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı teşhismladık. Her derslik bir üst kategorisinin dershaneından tereke düzenır. Sonunda XX Markası dediğimizde o derslikın, karada giden motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu dokumaya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

AutoSize: Button'un içeriğine otomatik olarak boyut ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

Halbuki biz bu metodları derslikımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından lakırtııtım yoluyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar gerçekte object klasının metodlarıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *